"Trauma tast ons vermogen aan om contact met anderen aan te gaan, doordat patronen van verbinding worden vervangen door patronen voor bescherming."

(Deb Dana)

Hallo doorverwijzer!

Foto relatietherapeut en seksuoloog

Fijn dat jij aan ons praktijkhuis denkt om naar door te verwijzen. We geven u graag mee dat wij heel veel respect hebben voor het zelfbeschikkingsrecht van onze cliënten. Iedereen is bij ons welkom met diens verhaal, zolang deze persoon/personen ook bewust de keuze maken om bij ons in therapie te komen. 

 

Ons praktijkhuis is gevestigd te Eksterlaar 100, 2100 Deurne. Gezien onze uitgesproken expertise kiezen mensen meestal niet voor onze praktijk omwille van de locatie. Dit betekent dat cliënten soms een langere afstand afleggen om bij ons te geraken. Indien gewenst kunnen live afspraken afgewisseld worden met online afspraken. We vinden het wel van groot belang dat de eerste twee gesprekken live doorgaan.

 

Duidt bij onze aanbodpagina aan wat de situatie van uw cliënt is. Zo komt u automatisch bij de meest passende hulpverlener terecht.  Aarzel niet contact op te nemen met Werner (één van de praktijkcoördinatoren) per telefoon  (0476/841 770) of per mail (wernerkonektis@gmail.com) indien u graag even afstemt naar welke hulpverlener u best doorverwijst.

 

Wij bouwen actief aan een uitgebreid traumasensitief netwerk dus trachten graag met u mee na te denken waar de geschikte hulpverlener zich bevindt, ook als deze persoon buiten ons expertisecentrum werkzaam is. U mag ons ook steeds een seintje geven indien u eveneens traumasensitief werkt. Dan bekijken we met veel plezier of we u kunnen opnemen in ons netwerk.

 

 


Cindy en Werner in enkele kernwoorden?

Dat is authenticiteit - what you see is what you get (en dat is de moeite!) -, engagement tot op de barricades, integriteit en gedrevenheid. Mensen die levenslang leren, voor zichzelf, maar vooral voor de ander.

Tine