We vinden het belangrijk dat je een afspraak kan maken op een manier die voor jou juist aanvoelt. Hieronder vind je de 3 mogelijkheden (telefonisch, per mail of via ons aanmeldformulier).

 

1. Maak telefonisch een afspraak
Neem contact op met onze praktijk op 0476 841 770 en onze praktijkcoördinator Werner helpt jou graag verder. De kans is groot dat we in gesprek zijn en hierdoor de telefoon niet meteen kunnen beantwoorden. We bellen jou graag terug indien je jouw naam en telefoonnummer achterlaat.

 

2. Maak een afspraak per mail
Je kan rechtstreeks contact opnemen met de konektis-professionals per mail met jouw vraag. Onze mailadressen zijn:

 

3. Vul onderstaand aanmeldformulier in
Dit is de manier die wij sterk aanbevelen aangezien onze praktijkcoördinatoren (Cindy & Werner) dit formulier in alle discretie opvolgen en op basis van uw individueel verhaal een eerste inschatting maken welke professional in onze opinie het meest geschikt is een antwoord te bieden op uw vraag. Op basis van het aanmeldformulier vragen wij aan de betrokken professional zo snel mogelijk contact met u op te nemen om verdere vragen te beantwoorden en, indien dat juist voelt voor u, een eerste afspraak in te plannen. Zo bent u er zeker van dat u ook terecht komt bij de professional met de expertise die het meest aansluit bij dat wat u nodig heeft.