locatie

Ons praktijkhuis Konektis is gevestigd te Eksterlaar 100, 2100 Deurne (op de grens met Borsbeek). Ons praktijkhuis is gelegen buiten de LEZ-zone en is vlot te bereiken vanuit de autosnelweg. We zijn met het openbaar vervoer vlot bereikbaar met bus 20, tram 9 en tram 4. 

 

tarief

Op het einde van het gesprek wordt het gesprek betaald. Dit kan contant of via de bankcontact-app. Je betaalt 70 EUR voor een gesprek van een uur 105 EUR voor een gesprek van anderhalf uur. De tijdsduur van het gesprek wordt op voorhand vastgelegd.

 

annulatie

Gemaakte afspraken kunnen geannuleerd worden tot 48 uur voor het startuur van je afspraak door een mail of bericht (0476 841 770) te sturen. Indien je je afspraak toch op een later tijdstip zou willen annuleren hebben we daar uiteraard alle begrip voor. Dan kunnen we helaas jouw afspraak niet meer aan iemand anders aanbieden waardoor we dan wel een annulatiekost aanrekenen van 50% of 100% van de tarief van de gemaakte afspraak:

  • 50% bij annulatie tussen 48u en 24u voorafgaand aan de afspraak
  • 100% bij annulatie tussen 24u en 0u voorafgaand aan de afspraak, of bij no show

 

frequentie gesprekken

De frequentie van de gesprekken wordt geheel in overleg met jou bepaald. Jij geeft zelf het tempo aan, dat is het enige juiste tempo. Indien gewenst kunnen we jou hier wel in adviseren. Bij aanvang van therapie raden we twee- tot driewekelijkse gespreksmomenten aan.

 

moment gesprekken

Mogelijk kies je graag een professional, naargelang het moment dat jij liefst een afspraak inplant. Hieronder vind je een overzicht van de aanwezige professionals per weekdag: 

 

voormiddag namiddag avond
maandag Cindy Chayenne Werner/Chayenne
dinsdag Frederique Werner
woensdag Cindy Jiska
donderdag Werner
vrijdag Jiska