Op zoek naar professionele ondersteuning van experts in hun vakgebied?

 

Bij Konektis begrijpen we de complexe behoeften van professionals en organisaties die actief zijn in de zorgsector, het onderwijs en de hulpverlenende sector.  Ons aanbod voor professionals is tweeledig: wij bieden expertise als sprekers en trainers op diverse thema's binnen kortere workshops, én we ondersteunen organisaties langdurig in hun transformatie naar traumasensitief en -geïnformeerde organisatie met de implementatie van onze konektis-aanpak.

spreker & trainer

We hebben een rijke ervaring in het spreken en trainen op uiteenlopende evenementen, zoals LOK-vergaderingen, seminars, scholen, en in academische settings als (gast)docenten.

Onze onderwerpen omvatten een breed spectrum, waaronder trauma, chronische pijn, praten over seksualiteit, gendervariantie, secundaire traumatisering, de invloed van het zenuwstelsel, het maken van connectie, werken met koppels en gezinnen in conflictsituaties, traumasensitief werken, emotieregulatie en ouderschap.

Wij ontwerpen onze trainingen op maat om aan te sluiten bij de specifieke behoeften van uw organisatie of evenement.

implementatie van een traumageïnformeerde aanpak binnen professionele settings

We specialiseren ons in het begeleiden van organisaties bij de transitie naar een traumasensitieve en -geïnformeerde aanpak. Onze diensten zijn gericht op het opbouwen van een veilige en ondersteunende werkomgeving, waarbij rekening wordt gehouden met de impact van trauma op zowel cliënten als personeel. We bieden ondersteuning binnen de gehele organisatie. We begeleiden jouw organisatie zowel in het creëren en implementeren van een gedragen traumasensitief en - geïnformeerd beleid. Dit vertaalt zich in de manier van leidinggeven, collegialiteit, het behouden van goesting en passie voor de job én de vertaling naar cliënten toe. Dit is een langdurig ondersteuningstraject waarin we jouw organisatie met hart en ziel ondersteunen.


Contactinformatie

Wilt u meer weten of ons uitnodigen als spreker of trainer? Neem contact op via cindykonektis@gmail.com voor gedetailleerde informatie en mogelijkheden of vul onderstaand contactformulier in.