Op zoek naar een seksuoloog om relationele en seksuele vorming ('seksuele opvoeding') te voorzien in jouw school, of in een organisatie voor jongeren?

 

Kwalitatieve relationele en seksuele vorming is een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van kinderen en jongeren van alle leeftijden. De seksuologen en relatietherapeuten uit ons team kunnen jouw school een organisatie ondersteunen bij het bieden van op wetenschap gebaseerde, toegankelijke, inclusieve, trauma geïnformeerde, leuke (lachen hoort nu eenmaal bij praten over seksualiteit), professionele en leeftijdsadequate relationele en seksuele vorming.

 

Neem contact op via cindykonektis@gmail.com  voor informatie en concrete vragen

Wat wij bieden

Relationele en seksuele vorming op maat Wij bieden interactieve workshops en informatiesessies, speciaal ontwikkeld voor zowel kleuter-, lager als middelbaar onderwijs. Onze programma's zijn afgestemd op de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van de leerlingen en omvatten een breed scala aan onderwerpen, van zelfrespect, grenzen aangeven en lichaamsbeeld tot veilige en gezonde (seksuele) relaties.

Beleidsondersteuning voor scholen en organisaties Naast directe educatie biedt Konektis ook deskundige ondersteuning bij het ontwikkelen of verfijnen van uw beleid rond relationele en seksuele vorming. Wij helpen bij het creëren van een veilige, inclusieve en respectvolle omgeving waarin elke jongere zich ondersteund en begrepen voelt.

Contactinformatie: cindykonektis@gmail.com 

Waarom kiezen voor Konektis?

Opvolging: Relationele en seksuele vorming omvat meer dan één workshop of training. Vaak komt op zo'n dag ook duidelijk aan het licht waar meer nood aan is bij de kinderen en jongeren. We vinden het belangrijk deze inzichten met jou terug te koppelen, met respect naar de jongere toe. 

Expertise: Ons team is ervaren in werken met jongeren, onder meer dankzij eerdere werkervaringen bij TEJO (therapie voor jongeren) en 't JAC.. We kennen ook goed de uitdagingen in het onderwijs en zijn allen zelf ook actief in (hoger) onderwijs. 

De woorden van de jongeren zeggen het nog het best van al, dus hier een greep uit de reacties tijdens een vorming in maart 2024: "Ik heb meer bijgeleerd het laatste uur dan ooit tevoren" - "Dit verklaart zo veel" - "Waarom leren wij dit nu pas?"

Contactinformatie: cindykonektis@gmail.com 

Onze opleiders

Iedereen in ons team volgde een menswetenschappelijke opleiding.
Contactinformatie: cindykonektis@gmail.com 

 

Cindy Druyts (°1988) - zij/haar
Klinisch seksuoloog - Individueel therapeut

Cindy, behaalde haar eerste diploma (sociaal-agogisch werk) in 2009. Ze bouwde sindsdien uitgebreide professionele ervaring op binnen diverse rollen (hulpverlener, opleider, therapeut, seksuoloog en human resources expert). Sinds 2009 geeft ze opleidingen en begeleidt ze teams. Cindy heeft zich verder gespecialiseerd met een master in seksuologie en diverse psychotherapeutische opleidingen. Met kinderen en jongeren werkte ze onder meer bij TEJO Antwerpen en als crisishulpverlener. Vanuit haar uitgesproken expertise in traumageïnformeerd en -sensitief werken is zij een veelgevraagd spreker en opleider. Als klinisch seksuoloog werkt Cindy met jongeren en volwassenen, vaak rond het thema seksueel grensoverschrijdend gedrag. Cindy is eveneens betrokken als gastdocent aan een universiteit.
Cindy is de te contacteren persoon (cindykonektis@gmail.com) indien je graag beroep wenst te doen op iemand uit ons team voor relationele en seksuele vorming.

 

Werner Smets (°1972) - hij/hem
Relatietherapeut - Individueel therapeut

25 jaar geleden behaalde Werner zijn bachelordiploma in sociaal-agogisch werk. Sindsdien volgde hij diverse opleidingen in onder meer de contextuele en emotionally focused psychotherapie. Doorheen de jaren werkte hij met gezinnen, koppels en individuen die traumatische ervaringen, waaronder vaak geweldsituaties, hadden meegemaakt. Met kinderen en jongeren werkte hij onder meer bij 't JAC en als crisishulpverlener. Werner brengt een diepe kennis en empathie in zijn rol als relatietherapeut en individuele therapeut.Naast zijn betrokkenheid bij Konektis werkt Werner eveneens als lector aan een Antwerpse Hogeschool. Zijn passie voor lesgeven brengt hij ook tot uiting in het organiseren van relationele en seksuele vorming.

Contactinformatie: cindykonektis@gmail.com 

 

Chayenne Krupa - zij/haar
Klinisch seksuoloog
Chayenne combineert haar expertise als klinisch seksuoloog met waardevolle medische kennis vanuit haar verleden als (psychiatrisch) verpleegkundige. Haar bijdrage verrijkt ons team met een unieke mix van medische en therapeutische inzichten. Ze is eveneens betrokken als gastdocent aan een universiteit.

Contactinformatie: cindykonektis@gmail.com 

Cindy Seksuoloog Psychotherapeut Antwerpen, Deurne

Enkele sfeerbeelden (relatiedag maart 2024)

Contact

Bent u geïnteresseerd in het verrijken van uw educatieve aanbod met onze programma's voor seksuele opvoeding? Wilt u samenwerken aan een omvattender en inclusiever beleid? Neem dan contact met ons op via cindykonektis@gmail.com. Cindy volgt graag met u op hoe wij u bij uw idee kunnen ondersteunen

Contactinformatie: cindykonektis@gmail.com