Op zoek naar ervaren supervisoren voor individuele supervisie, of om intervisiegroepen op te richten in jouw organisatie?

 

Bij Konektis begrijpen we de complexe behoeften van professionals en organisaties die actief zijn in de zorgsector, het onderwijs en de hulpverlenende sector en ondersteunen wij jou graag bij jouw specifieke vraag.

Supervisie voor traumaprofessionals

Ben jij als professional op zoek naar een supervisor om te je ondersteunen in jouw confrontatie met cliëntverhalen met (seksueel) trauma of geweldsituaties?  Onze professionals Werner en Cindy zijn hierin gespecialiseerd en helpen jou graag op je pad van professionele groei.


Je kan bij Cindy en Werner terecht voor supervisie  als psycholoog, psychotherapeut, coach, leerkracht, verpleegkundige, arts, opvoeder en maatschappelijk assistent.
Ben je (klinisch) seksuoloog en wens je specifieke supervisie ter ondersteuning van de impact van trauma op seksualiteit? Dan kan je terecht bij Cindy.

 

Contactinformatie: cindykonektis@gmail.com - wernerkonektis@gmail.com.

Opstart inhouse intervisiegroep

Dankzij onze jarenlange ervaring in het organiseren van inter- en supervisiegroepen, ondersteunen we ook graag organisaties bij de opstart van inhouse intervisiegroepen. 

 

Graag meer informatie?
Contacteercindykonektis@gmail.com