Welkom bij Konektis: praktijkhuis en expertisecentrum, opgericht door Werner en Cindy

Hallo! Wij zijn het team achter Konektis! 
Fijn dat jij hier bent!

In 2014 ontmoetten Werner en Cindy elkaar als collega-crisishulpverleners bij CAW Antwerpen. Hun gedeelde passie voor authentieke, betrokken hulpverlening leidde, 7 jaar later, tot de oprichting van Konektis, een praktijkhuis en expertisecentrum met een missie: verbindend cliënten ontmoeten en professionals ondersteunen. Met een hart voor mensen en een schat aan kennis, streven Werner en Cindy ernaar om iedereen die bij Konektis binnenstapt, een gevoel van thuiskomen te bieden.

Foto relatietherapeut en seksuoloog

Ons team

Iedereen in ons team volgde een menswetenschappelijke opleiding. Hieronder vind je meer informatie en contactgegevens per persoon. Klik op de foto van de professional om gedetailleerde informatie te lezen over diens expertise, professionele ervaring en vooropleiding. 
Twijfels bij wie je terecht kan?  Neem even contact op met ons via mail (info@konektis.be) of telefonisch (0476 841 770). 

 

 

Werner Smets (°1972) - hij/hem
Relatietherapeut - Individueel therapeut
Praktijkcoördinator hulpverlening - Trainer

25 jaar geleden behaalde Werner zijn bachelordiploma in sociaal-agogisch werk. Sindsdien volgde hij diverse opleidingen in onder meer de contextuele en emotionally focused psychotherapie. Doorheen de jaren werkte hij met gezinnen, koppels en individuen die traumatische ervaringen, waaronder vaak geweldsituaties, hadden meegemaakt. Werner brengt binnen Konektis een diepe kennis en empathie in zijn rol als relatietherapeut en individuele therapeut. Hij is de praktijkcoördinator hulpverlening binnen Konektis. Naast zijn betrokkenheid bij Konektis werkt Werner eveneens als lector aan een Antwerpse Hogeschool. Zijn passie voor lesgeven brengt hij ook tot uiting als trainer binnen ons expertisecentrum. 

Hier vind je meer informatie over Werner

 

Cindy Druyts (°1988) - zij/haar
Klinisch seksuoloog - Individueel therapeut
Algemeen coördinator - Coördinator professionalisering - Trainer

Cindy, behaalde haar eerste diploma (sociaal-agogisch werk) in 2009. Ze bouwde sindsdien uitgebreide professionele ervaring op binnen diverse rollen (hulpverlener, opleider, therapeut, seksuoloog en human resources expert). Cindy heeft zich verder gespecialiseerd met een master in seksuologie en diverse psychotherapeutische opleidingen. Vanuit haar uitgesproken expertise in traumageïnformeerd en -sensitief werken is zij een veelgevraagd spreker en opleider. Cindy brengt binnen Konektis haar veelzijdige kennis en empathie tot uiting als individueel therapeut en klinisch seksuoloog. Zij is de algemeen coördinator van Konektis. Haar passie voor lesgeven brengt zij tot uiting als coördinator professionalisering en trainer binnen ons expertisecentrum. Ze is eveneens betrokken als gastdocent aan een universiteit.

Hier vind je meer informatie over Cindy

 

Chayenne Krupa - zij/haar
Klinisch seksuoloog - Relatietherapeut - Individueel therapeut

Chayenne brengt haar ervaring als klinisch seksuoloog, relatietherapeut en emotionally focused-therapeut in het team, samen met waardevolle medische kennis vanuit haar verleden als verpleegkundige. Haar bijdrage verrijkt ons team met een unieke mix van medische en therapeutische inzichten. Ze is eveneens betrokken als gastdocent aan een universiteit.

Hier vind je meer informatie over Chayenne

Onze aanpak

Wij creëren graag een rustpunt. Een veilige haven. Een gevoel van thuiskomen. Dat zit 'm net zo zeer in de kleine dingen, als in de grote zaken. We delen een streven naar een authentiek en waardengericht leven. Dit doortrekken in onze praktijk is een absolute must voor ons. We willen dat jij je welkom voelt bij ons. Ook op de dagen dat je met een zwaar beladen verhaal komt!

Wij staan samen stil bij echtheid, authenticiteit, in al zijn pracht, en in al zijn tragedie. We reflecteren graag en vaak. Met een lach en een traan, zonder oordeel over wat is, vol bewondering voor de wens tot verandering, het verlangen naar meer, naar groei. Je kan je bij ons steeds verwachten aan een combinatie van thuiskomen bij jezelfpsycho-educatie, voelenverbinden.

Onze benadering in therapie en vorming is geworteld in traumasensitiviteit en inclusiviteit. Wij ontmoeten jou met onze expertise, en jij ontmoet ons met jouw expertise. Er is tenslotte niemand zo'n expert over jouw persoonlijk of professioneel leven als jij. Of het nu gaat om therapie, seksuologie, of professionele vorming, wij willen je ont-moeten en ondersteunen in je persoonlijke, relationele of professionele groei.

 

 

Cindy en Werner in enkele kernwoorden? Dat is authenticiteit - what you see is what you get (en dat is de moeite!) -, engagement tot op de barricades, integriteit en gedrevenheid. Mensen die levenslang leren, voor zichzelf, maar vooral voor de ander.

Tine

Contactgegevens

Voel je vrij contact met ons op te nemen met je vraag, en wij kijken graag of we jou verder kunnen helpen.

Mail: info@konektis.be 
Telefoon: 0476 841 770