Relatie Therapie Borsbeek

Op zoek naar relatie therapie in Borsbeek?

Welkom bij Praktijkhuis Konektis. In onze praktijk werkt een relatietherapeut met meer dan 25 jaar ervaring in het werken met koppels. 

 

Maak kennis met relatietherapeut: Werner

 

Relatietherapie?

Kwetsuren kunnen ontstaan, en tot uiting komen, in partnerrelaties en in andere relaties. Zo kan je kwetsuren met je meedragen uit je kindertijd die je leven als volwassene beïnvloeden.

 

Werner werkt onder meer rond angst, overspel, boosheid, ouderschap, verdriet, (seksueel) trauma, agressie, eenzaamheid, ongelijkwaardigheid binnen relaties,  het gevoel te falen als partner, de grote boeman te zijn of niet gezien te worden. Binnen zijn begeleidingen legt hij sterk de nadruk op werken rond verbinding. Daarnaast zijn ook emotie, emotieregulatie en leven in het hier en nu voor hem belangrijke onderwerpen.

 

Werner is, na meer dan 25 jaar ervaring in het werken met gezinnen waar soms heftige conflicten bestonden, bijkomend gespecialiseerd in trauma en verschillende vormen van agressie (fysiek geweld, verbaal geweld (heel erg roepen, kwetsende opmerkingen, of net elkaar dood zwijgen, ...). 

 

Werner werkt op basis van de contextuele psychologie, emotionally focused therapie en de polyvagaal theorie.

 

Op zoek naar relatietherapie in Borsbeek?