"Trauma tast ons vermogen aan om contact met anderen aan te gaan, doordat patronen van verbinding worden vervangen door patronen voor bescherming."

(Deb Dana)

Hallo social professional!

Je kan in de toekomst terecht bij Cindy & Werner voor opleidingen voor social professionals!

Foto relatietherapeut en seksuoloog

Wij werkten samen meer dan 40 jaar als social professionals en merkten vooral keer op keer weer de hiaten op in de manier van werken met mensen. Mensen verdienen beter. Social professionals verdienen beter. We gingen heel wat van onze mosterd internationaal halen en combineerden dit al tot onze unieke konektismethode. Deze methode kan door elke social professional worden toegepast, en wij gaan er prat op dat ons gehele konektisteam zo werkt. 

 

In de toekomst zullen wij ook opleidingen voor social professionals organiseren in deze methode, zodat ook jij jezelf die missende handvaten kan schenken in verbindend werken rond traumasensitiviteit, inclusiviteit, sekspositiviteit, emotiieregulatie en hechtingswetenschap.  

 

Schrijf je hieronder alvast vrijblijvend in op de wachtlijst, we brengen je op de hoogte zodra we van start gaan met onze opleidingen


Cindy en Werner in enkele kernwoorden?

Dat is authenticiteit - what you see is what you get (en dat is de moeite!) -, engagement tot op de barricades, integriteit en gedrevenheid. Mensen die levenslang leren, voor zichzelf, maar vooral voor de ander.

Tine