Op zoek naar een ervaren therapeut, relatietherapeut of seksuoloog in Deurne - Borsbeek ?

Jij bent bij Praktijkhuis Konektis van harte welkom!

ons team

 

therapie, waarom?

 

Overleven is niet genoeg. Je verdient het om te leven, te floreren, trouw aan jezelf, in connectie met anderen. En dat, dat is exact waar wij je in ondersteunen! Wij helpen jou je leven en relaties met meer authenticiteit vorm te geven en (weer) in je eigen kracht te gaan staan.

 

Konektis is een plek waar je welkom bent met datgene waar jij je soms eenzaam bij voelt

 

We ondersteunen jou bij het helen van kwetsuren en het (her)ontdekken van je eigenheid, je kracht, je stem.
Binnen Konektis werken wij steeds met aandacht en mildheid voor trauma's, emotieregulatie & voelen, rouw, hechting, inclusiviteit, verbinding en groei.

 

praktisch

 

* op locatie: Indien de verplaatsing naar ons praktijkhuis minder evident te maken is, kunnen we steeds bekijken of de therapeut op locatie kan komen. In dit geval wordt een supplement aangerekend van 5 EUR  (locatie < 2km van de praktijk) of 10 EUR (locatie 2 tot 5 km van de praktijk).

 

 

* waarom een annulatiekost? Gemaakte afspraken kunnen geannuleerd worden tot 48 uur voor het startuur van je afspraak door een mail of bericht (0476 841 770) te sturen. Indien je je afspraak toch op een later tijdstip zou willen annuleren hebben we daar uiteraard alle begrip voor. Dan kunnen we helaas jouw afspraak niet meer aan iemand anders aanbieden waardoor we dan wel een annulatiekost aanrekenen van 50% of 100% van de tarief van de gemaakte afspraak:

Heb je een korte vraag die je graag zou willen stellen aan een seksuoloog over seksualiteit of gender? 

 

Stuur dan een mail naar Chayenne en plan een online afspraak (via zoom) van 30 minuten in.