Hallo! Wij zijn het team achter Konektis! 
Fijn dat jij hier bent!

Alle medewerkers volgden een menswetenschappelijke opleiding. Hieronder vindt u alle informatie en contactgegevens per persoon. Klik op de foto van de professional om gedetailleerde informatie te lezen over diens expertise, professionele ervaring en vooropleiding. 
Twijfels bij wie je terecht kan? Neem even contact op met onze praktijkcoördinatoren via mail (info@konektis.be) of telefonisch (0476 841 770). 

 

  Wie zijn de oprichters?

   

  We (Werner & Cindy) leerden elkaar in 2014 kennen als collega-crisishulpverleners bij CAW Antwerpen en besloten enkele jaren later, vanuit gedeelde waarden, dit praktijkhuis te creëeren met een unieke aanpak in traumasensitiviteit, inclusiviteit en sekspositiviteit.

   

  Wij creëren graag een rustpunt. Een veilige haven. Een gevoel van thuiskomen. Dat zit 'm net zo zeer in de kleine dingen, als in de grote zaken. We delen een streven naar een authentiek en waardengericht leven. Dit doortrekken in onze praktijk is een absolute must voor ons. We willen dat jij je welkom voelt bij ons. Ook op de dagen dat je met een zwaar beladen verhaal komt!

  Wij staan samen stil bij echtheid, authenticiteit, in al zijn pracht, en in al zijn tragedie. We reflecteren graag en vaak. Met een lach en een traan, zonder oordeel over wat is, vol bewondering voor de wens tot verandering, het verlangen naar meer, naar groei. Je kan je bij ons steeds verwachten aan een combinatie van thuiskomen bij jezelfpsycho-educatie, voelenverbinden.

   

  Team van Konektis Seksuoloog Psycholoog Therapeut Relatietherapeut
  Handtekening Werner en Cindy bij Praktijkhuis Konektis te Deurne, Antwerpen